تبلیغات
دکوراسیون - طرز تهیه مارزیپان
 
دکوراسیون
 
 
مارزیپان را میتوان آماده از بازار تهیه کرد ولی تهیه کردن آن درمنزل هم غیر ممکن نیست من طرز تهیه  مارزیپان را یاد میدهم شاید مورد توجه فاطمه جان باشد که طرز تهیه آنرا خواسته اند.

خمیر مارزیپان  : ۳۰۰ گرم بادام، ۲۵۰گرم پودر قند، ۵۰ گرم گلوکز، یک دسی لیتر (۱۰۰ گرم)  آب، یک چهارم قاشق چایخوری وانیل، رنگ های مختلف خوراکی.

بادام را خیس داده از پوست درمیآوریم و میگذاریم تا کاملا خشک شود بعد بادام رامیکس میکنیم . شکر و آب و وانیل را در قابلمه ای میجوشانیم و سعی میکنیم که شکرک دورقابلمه نزندبعد گلوکزرااضافه کرده و تا ۱۲۲درجه گرما مبدهبم وبعد آنرا روی پودر بادام ریخته و در حدود یک دقیقه میکس میکنیم اگر مارزیپان سفت شدازکمی آب گرم استفاده میکنیم ولی اگر شل شد کمی پودر قند اضافه میکنم  و یک شب لای پلاستیک در یخچال میگذاریم تا جا بیافتد. خمیر را به دلخواه رنگ میکنیم تا بتوانیم برای تزیین کیک از آن استفاده کنیم.

امارزیپانمارزیپانمارزیپانمارزیپان



درباره وبلاگ


تزیین کیک ،تزیین کیک تولد ،تزیین کیک شکلاتی ،تزیین کیک خانگی ،تزیین کیک با خامه ،تزیین کیک با میوه ،چند مدل تزیین كیك ،خامه برای تزیین کیک ،روش های تزیین کیک ،

مدیر وبلاگ : پریسا .
نویسندگان
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :