تبلیغات
دکوراسیون - نکته هایی چند از خانه داری
 
دکوراسیون
 
 
من راجع به همه چیز نوشتم بجز نکته هایی چند از خانه داری

پس چند سخنی از مادر عروس بشنویم:

 

 - هنگام پختن گوجه فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید.طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.

- خیار سالاد را با پوست خورد کنید.پوست خیار طعم جالبی به سالاد شما می بخشد.
 
- مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته آن را بجوشانیدجرمها برطرف می شود.
 
 
- لیمو را پیش از آبگیری مدت 15 دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.
 
- برای جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید .
 
- برای آنکه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گیرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنید.
 
- پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد.
 
- دانه های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید.نه تنها تازه می ماند،بلکه انجماد،از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد
 
- هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات،هیچگاه به آن نمک نزنید،زیرا سخت خواهد پخت.
 
- برای زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنیدو پس از گرم شدن،بقیه آب را به آن اضافه کنید.
 
- برای آنکه بوی ماهی از دستان شما زدوده شود دستهای خود را با محلول سرکه و آب و یا آب نمک بشوئید.
 
- برای از بین بردن لکه های چربی جزئی بر روی لباس مقداری نمک را در الکل یا آمونیاک حل کنید بعد به آرامی روی لکه بمالید.
 
- گوشت را قبلا در آب پیاز بخوابانید و یا با توجه به ذائقه خود با مالیدن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون،گوشت را نرم کنید و بگذارید دو ساعت بماند.


درباره وبلاگ


تزیین کیک ،تزیین کیک تولد ،تزیین کیک شکلاتی ،تزیین کیک خانگی ،تزیین کیک با خامه ،تزیین کیک با میوه ،چند مدل تزیین كیك ،خامه برای تزیین کیک ،روش های تزیین کیک ،

مدیر وبلاگ : پریسا .
نویسندگان
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :