تبلیغات
دکوراسیون - سفره حضرت ابوالفضل
 
دکوراسیون
 
 
پنجشنبه 29 اردیبهشت 1390 :: نویسنده : پریسا .
سفره حضرت ابوالفضل
بازدید : 8478 مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 7 مرداد 1389


ادامه مطلب
طبقه بندی: سفره آرایی،تزئین غذا، 
برچسب ها: سفره حضرت ابوالفضل آماده کردن سفره ابوالفضل تزئین سفره ابوالفضل آموزش آماده کردن سفره ابوالفضل عكس تزئین غذا چگونه سفره غذا را تزئین کنیم تصاویر سفره آرایی تصاویر سفره آرایی غذا تصاویر مربوط به سفره آرایی آموزش سفره آرایی همراه تصاویر آنها دانلود آموزش سفره آرایی سبزی آرایی آموزش سفره آرایی و سبزی آرایی سفره آرایی هنر سفره آرایی تصاوری سفره آرایی سفره آرایی اباالفضل سفره آرایی دانلود سایت سفره آرایی سفره آرایی الینا دانلود سفره آرایی سفره آرایی در منزل سفره آرایی کدبانو غذا و آشپزخانه کتاب الکترونیکی هنر سفره آرایی دانلود کتاب سفره آرایی سفره آرایی حضرت عباس آموزش سفره آرایی در گرگان آموزش رایگان سفره آرایی دانلود رایگان سفره آرایی دانلود آموزش سفره آرایی آموزش سفره آرایی با تصویر آموزش سفره آرایی دانلود دانلود مقاله آموزش سفره آرایی دانلود رایگان آموزش سفره آرایی دانلود کتاب آموزش سفره آرایی دانلود رایگان کتاب سفره آرایی کتاب سفره آرایی برای موبایل چگونه منزل را تزئین کنیم تزئین سفره شام تزئین سفره تزئین سفره ی غذا تزئین سفره غذا دسر تزئین سفره دسر و تزئین سفره تزئین میز دستمال سفره آموزش تزئین سفره چیدمان تزئین سفره تزئین کردن سفره عقد با حنا تزئین انواع سفره غذا تزئین سفره با سبزیجات تزئین سفره افطار تزئین سفره تولد تزئین سفره امام حسن تزئین دستمال سفره اموزش تزئین سفره غذا آشپزی و تزئین سفره غذا تزئین سفره ابولفضل تزئین شکلات سفره عقد تزئین سفره حنابندان عروس تزئین سفره غذاهای ایرونی تزئین سفره حضرت ابولفضل تزئین سفره حضرت ابوالفضل تزئین دستمال سفره جدید آموزش تزئین دستمال سفره نکاتی در مورد تزئین سفره حنابندان سالاد و دسر ابتکارات جالب برای تزئین غذا تزئین غذا غذای كودك سالاد الویه ساندویچ سالاد ماکارونی سالاد غذا انواع سالاد سالاد ماکارونی دانمارکی ماکارونی ماکارونی صدفی ماكارونی پیچ تزئین میز غذا نمونه تزئین سینی حنا برای حنابندان تزئین حنا حنا برای سفره عقد تزئین وسایل حنابندان تزئین حنا تزئین حنا جهت حنابندان تزئین ظرف حنابندان تزئین حنابندان تزئین حنا شب حنابندان تزئین سبد حنابندان تزئین حنا حنابندان تزئین حنای شب حنابندان تزئین حنای حنابندان تزئین کادوی حنابندان تزئین حنا برای حنابندان تزئین سینی حنابندان تزئین وسایل تزئین وسایل حنا بندان تزئین وسایل عروس تزئین وسایل کادو وسایل تزئین اتاق نوزاد تزئین با وسایل ساده و ارزان تزئین منزل با وسایل ساده وسایل تزئین اتاق کودک تزیین سفره عقد و میوه ارایی تصاویری زیبا از میوه آرایی برای سفره عقد
بازدید : 8479 مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 7 مرداد 1389
عدس پلو
موقعی كه برنجو تو دیس میكشم روی اونو با خرما كه هسته شو درآوردیم و مغز گردو توش گذاشتیم و كشمش و قل قلی ها و پیاز داغ و خلال پرتقال تزیین میكنم . و روغن اون مواد تفت داده شده كه كره هم داره رو روی برنج میدم.

حلوا گردویی زعفرانی برای 30-40 نفر
شكر 750 گ ، آب 1 لیوان (شكر 3 برابر آب) كرم تارتار2/1 ق چ ( به شكل پودر بوده و در لوازم قنادی موجود است) آرد 500گ، روغن جامد 250گ.
ابتدا آرد رو یا به تنهایی یا با روغن در حرارت ملایم تفت میدیم. سپس وقتی خامی آرد گرفته شد اگر در روغن تفت نداده ایم روغن را آب كرده و به آرد اضافه میكنیم و میگذاریم مواد سرد سرد بشه طوری كه وقتی دستمونو به آرد میزنیم ذره ای حرارت نداشته باشه. بعد از سرد شدن یه پیمانه گردو یا یه پ بادام میریزیم . در صورت دلخواه زنجبیل یا هل یا هر دو رو میزنیم.
آب و شكر رو مخلوط میكنیم وقتی شكر حل شد روی حرارت 2/1 ق چ كرم تارتار كه در یك ق س آب سردحل شده بهش اضافه میكنیم كه آب و شكر هم در حال جوشیدن هست این كرم تارتار نمیذاره شربت شكرك بزنه چون مقدار شكر شربتمون زیاده بدون تارتار حتما شكرك میزنه و اندازه تارتار خیلی مهمه چون موقع بریدن حلوا صاف درنمیاد.
سپس حرارت شربتو كم میكنیم و با برس مرطوب كناره های ظرفو تمیز میكنیم.چون بلافاصله شكرك میزنه. یه قاشق از شربتو داخل یه لیوان آب سرد میریزیم وقتی حالت پاستیلی پیدا كرد و حل نشد ( ته نشین میشه) شربت آماده هست و بعد كف قابلمه رو چند لحظه داخل آب سرد یخچالی میذاریم تا كف قابلمه (پاین شربت) شكرك نزنه حالت نیش زدن كه پیدا كرد از داخل آب درمیاریم و با قاشق بهم میزنیم و زعفران هم اگر خواستیم به شربت اضافه میكنیم. سپس مخلوط موادو كم كم در شربت میریزیم بهم میزنیم. كنار دستمون یه ظرف چرب شده داریم بلافاصله داغ داغ داخل ظرف موادو پهن میكنیم. حتما داغ باشد. پهنای این مواد بیشتر از 2 سانت و كمتر از 1 نباشه، هونطور داغ دغ پودر پسته روش میریزیم و با كیسه فریزر فشار میدیم تا بچسبه و روشو با كیسه فریزر می پوشونیم تا یك روز در هوای آزاد بمونه بعد از یه روزبه شكل لوزی میبریم اگه واسه 4-5 روز بعد میخواهیم همون 4 -5 روز بعد میبریم چون بعد از بریدن خشك میشه.

رولت نان پنیر سبزی مخصوص سفره مذهبی:
در اینجا احتیاج به نان لواش نرم داریم، پنیر هم پاستوریزه باشه خوبه، بهتره كه 3-4 ساعت داخل آب بمونه تا شوری پنیر غیر پاستوریزه گرفته بشه.
مواد لازم: پنیر نیم كیلو، گردو 250 گ، 100 گ سبزی پاك شده معطر (ریحان، جعفری، گشنیز، نعناع، تلخون مرزه، ...)
همه موادو با هم داخل چرخ گوشت میریزیم تا مثل خمیر نرمی بشه، لواشو باز میكنیم و یه لایه از موادو داخل آن میگذاریم و یه لایه دیگه نون روش میذاریم دوباره یه لایه مواد میمایم و دوباره یه لایه نون میذاریم تا كلا 3 لایه نون بشه و از طرف طول نونو لوله میكنیم و 4-3 ساعت داخل پلاستیك در یخچال میگذاریم بعد از یخچال در میاریم و به صورت رولتی 2سانت 2سانت میبریم. برای تزیین رولتها كنارشان سبزی خوردن و تربچه میگذارم. میتونیم اگر با پنیر غیر پاستوریزه درست كردیم برای 250گ پنیر 1 پ خامه یا 2/1 پ خامه و یك لایه كره ابتدا به نان میمالیم بعد مایه خمیر سپس لایه بعدی نونو بذاریم . حتما سبزیجات باید كامل خشك بشه و بعد چرخ بشه تا آب نندازه.
خوش باشین.

شله زرد:
برای خوشمزه شدن آن بهتر است از برنج معطر استفاد كنیم. اگر برای ترك خوردن شله زرد روغن بریزیم حتما روغن جامد باشه و كره نریزیم چون بدمزه میكنه. اگه وقت داشتیم برنجو از 2 روز قبل خیس كنیم تا موقع پختن كامل له بشه.
هیچوقت شكرو همرا برنج نمیریزیم بلكه برنج باید كامل له بشه . گلاب حتما آخر طبخ اضافه بشه تا عطرش بمونه.
اندازه های لازم: برای 1 پ برنج 3 برابر شكر و آب 7-8 پ و برای هر پ برنج نصف ق چ زعفران دم كرده، خلال بادام و گلاب هر كدام 4/1 پ، روغن جامد 1 ق س . اگه بخواهین شله زردو قالبی در بیارین هر 2-3 پ برنج 2-3 ق س ژلاتین لازم داره كه داخل 2 ق س آب حل شده و میذاریم روی بخار آب (بن ماری) حل بشه و بعد این ژلاتینو 2-3 دقیقه آخر به شله زرد اضافه میكنیم بعد توی قالب چرب شده میریزیم و توی یخچال میذاریم بسته بشن و بعد از اینكه از یخچال درآوردیم قالبارو برمیگردونیم و با پودر پسته و دارچین تزیین میكنیم.

تزیین خرما برای مراسم عزاداری و سفره های مذهبی
اسفنج مخصوص رو از گلفروشیها تهیه میكنیم (همون اسفنجی كه سبز رنگه و مثل یونولیت میمونه) به شكل دلخواه میبریم مثلا ستاره یا كله قندی ، بعد اونو فویل میگیریم خلال دندونارو توش فرو میكنیم اگه كله قندی بریدیم خلالهارو اریب میزنیم چون اگه صاف بزنیم انتهای كار شكل كله قندی رو نخواهیم داشت.
خرماهارو كه هسته شونو گرفتیم و مغز گردو توش گذاشتیم به خلالها فرو میكنیم ، برای تزیین اگه شكلمون ستاره بود پودر نارگیل زعفرونی شده رو به مركز ستاره میریزیم و اطراف رو پودر پسته میریزیم . اگه شكلمون كله قندی بود چون ممكنه پودر پسته و نارگیل بریزه ابتدا روی خرماهارو شربت (هر چی باشه مهم نیست، شربت باعث میشه پودرها به خرماها بچسبن) میمالیم بعد با پودر پسته و نارگیل تزیین میكنیم.
برای تهیه پودر نارگیل سبز از آب اسفناج میتونین استفاده كنین.

رولت خرما
مواد لازم: آرد 3پ، شیر نصف لیوان، تخم مرغ 1 عدد، روغن مایع 1 ق م، نمك و وانیل كمی
طرز تهیه:
شیر و روغن و و نمك (خیلی كم) و نوك قاشق وانیلو مخلوط كرده و تخم مرغو كه در ظرفی جدا هم زده ایم به اون اضافه میكنیم بعد آردو به تدریج میریزیم بعد ورز میدیم تا وقتی كه خمیر به دست نچسبه، روی خمیرو میپوشونیم تا یك ساعت در بیرون از یخچال استراحت كنه بعد از 1 ساعت خمیرو مدل میدیم:
خمیرو با وردنه باز میكنیم و 1- 1 سانت 1 سانت برش مستطیلی میزنیم مثل كمربند دور یك خرما كه به جای هسته مغز گردو داره میپیچیم. و انتهای خمیرو مرطوب میكنیم تا بهم بچسبن (خرماها دیده میشن) 2- خمیرو 4 گوش میبریم و یه خرمارو وسطش میذاریم و بعد 2تا راس خمیرو مثل بقچه روی هم میاریم و 2 تای دیگه همینطوری میمونه و خرماها دیده میشن.3- خمیرو مستطیل باز میكنیم از نصف به بالا رو یه خرما میذاریم و و بعد سر خمیرو مثل كاغذ شكلات ، چین دار میبندیم (خرما از یه طرف دیده میشه) 4- خمیرو گرد قالب میزنیم و یه خرمارو توش میذاریم و مثل قطاب از 2 طرف می پیچیم ( خرماها دیده نمیشن) 5- خمیرو نازك باز میكنیم و مستطیل میبریم و خرمارو توش میذاریم ومثل شكلات دو طرفشو چیندار میكنیم (خرماها دیده نمیشن) 6- خمیرو مثل مثلث قائم الزاویه میبریم و روی ضلع عمودی مثلث خرمای چرخ شده با پودر گردو را گذاشته و از همونجا مثل رولت لوله میكنیم و وقتی مثل یه لوله شد دوتا سرشو پایین میدیم تا مثل یه كمون یا قوس بشه(خرماها دیده نمیشن).
پخت خمیر: فر در 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد از یه ربع قبل روشن است مدلهای خوابیده همونطور بدون چرب شدن سینی داخل فر میره ولی مدل 3 در كاغذ حلوا داخل فر میره . البته همه رو میتونیم داخل كاغذ بذاریم ، پس از 15-20 دقیقه كه نوك خمیرها طلایی شد خارج میكنیم . 1.5 پ شكرو با 1.5 پ آب مخلوط كرده روی حرارت میذاریم شكر كه حل شد دیگه بهم نمیزنیم پس از كمی جوشیدن و كمی غلیظ شدن 1 ق م آب لیمو به اون اضافه میكنیم و یكی دو جوش كه زد برمیداریم و رولت خرماهارو از كاغذشان جدا كرده داخل شربت میندازیم چند لحظه كه موند درمیاریم و با پودر پسته تزیین میكنیم.











نوع مطلب : تزیین غذا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


تزیین کیک ،تزیین کیک تولد ،تزیین کیک شکلاتی ،تزیین کیک خانگی ،تزیین کیک با خامه ،تزیین کیک با میوه ،چند مدل تزیین كیك ،خامه برای تزیین کیک ،روش های تزیین کیک ،

مدیر وبلاگ : پریسا .
نویسندگان
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :