تبلیغات
دکوراسیون - تولد لیلی
 
دکوراسیون
 
 
شنبه 23 مهر 1390 :: نویسنده : پریسا .

تولد لیلی

اوابل اردیبهشت تولد لیلی بانو است  مثل همیشه برنامه ریزی های فضاییه لیلی واسه تولدش و دعوت دوستاشو شنیدن غرغر ۱۶ تا بچه ۸ ساله و ........

خلاصه این هم کیک تولدش :من می خاستم خر شرک رو روش بزارم اما زورم به لیلی نرسید و اخر سر با عروسک فیونا قضیه ختم به خیر شد

تزیین کیک: بیار ساده است سه عدد کیک پایه ایی اسفنجی گرد در سه سایز مختلف که باید روی هم قرار داده بشوند تا حالت کوه رو ایجاد کنند کمی شکلات سنگی به عنوان سنگ های کوه و خامه سبز برای سبزه ها و ژلاتینه ابی  به عنوان ابشار

 

 

 

img_1627.jpg


11 نظر  

نوشته شده توسط لاله محمودی در جمعه بیست و چهارم اردیبهشت 1389 ساعت 13:34 موضوع کیک تولد | لینک ثابت


کیک تولد

Image hosting by TinyPic

کیک تولد :

ابتدا کیک اسفنجی را بپزید بعد از خنک شدن کامل ان خامه فرم گرفته به همره کمی موز یا اناناس لای قرار دهید و با خامه که کمی پودر قهوه درون ان ریخته ایید رویه و دیواره های کیک را تزیین کنید

میوه های دلخواه را پوست بکنید و اماده کنید

۱ق ژلاتین به همراه ا ق شکر را در یک لیوان اب حل کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید بهد از اینکه کاملا حل شد در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد..سپس روی میوه هایی که بر روی کیک چیده اید بریزید....

تولد همه دوستانی که تو دی ماه بدنیا اومدن رو تبریک می گم ...مثل نفیسه و برباد و.........

 


آرشیو نظرات  

نوشته شده توسط لاله محمودی در یکشنبه هفدهم دی 1385 ساعت 23:32 موضوع کیک تولد | لینک ثابت


ادامه داستان کیک تولد...

خامه روی کیک رو توی پست قبلیام...یعنی اینجا مطالعه کنید

برای رنگ کردن خامه ها اصولا از رنگ های مصنوعی استفاده می کنند!به خاطر داشته باشید که هیچ وقت خامه یک رنک تند رو به شما نمی دهد....ولی توصیه من استفاده از کاکاو...زعفران....حتی چند قطره عصاره لبو!..

کیک اسفنجی  رو از دستور  تهیه می کنید!

با چاقوی اره ایی ان رو به دو یا نهایت سه لایه می برید!

اگر اره برقی داشته باشید کلی خوشبحالتون!...اگر هم نه چاقو همون کار رو می کنه

بهتر که ما حدودا ۱ سانتی متر از اطراف کیک رو ببریم تا خامه خوب روی اون بشینه!(یعنی لایه بیرونی..یا همون دیواره کیک رو!)

کمی شهد مربا یا شربت قند رو روی لایه زیرین کیک با قلمو می مالیم

بعد خامه فرم گرفته رو روش می مالیم و می تونیم از موز..یا گردو..یا ..اناناس برای لایی کیکمون استفاده کنیم

حالا لایه بعدی رو بهتر پشتو رو بگذاریم روی لایه خامه مون(یعنی بخش برشته شده در زیر قرار می گیره..و بخش سفید تر رو...)واسه همین نیاز نیست ما کمی از روی کیکمون بتراشیم!..

روی دیواره ها و سطح کیک خامه می مالیم!..(با یک چاقوی سر صاف یا هر چیز مشابهی خامه رو می ریزم رو کیک و عینهو ماله صافش می کنیم!)

حسابی وقتی کیکمون رو خامه زدیم..دیگه باید قوه خلاقیتمون رو بکار بندازیم ..

با شکلات ..با گل هایی از جنس قند که در خارج از کشور به نسبت فران تر هستند تزیین کنید..از خامه اسپری هم می تونید برای تزیین اون استفاده کنید

اخرین نکته اینه که اگر از روز قبل کیک رو تهیه کنید کارتون بسیار راحت تر خواهد شو..ولی در هر حال کیک باید کاملا سرد باشه والا خامه روش قرار نمی گیره

 

  

**دورانی هم زدن یعنی در جهت عقربه های ساعت با لیسک مایع کیک رو بهم بزنید..نه به هر جهتی که شد! تولد دخملت هم مبارک!

 

 


آرشیو نظرات  

نوشته شده توسط لاله محمودی در چهارشنبه بیست و هشتم دی 1384 ساعت 13:18 موضوع کیک تولد | لینک ثابت












نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


تزیین کیک ،تزیین کیک تولد ،تزیین کیک شکلاتی ،تزیین کیک خانگی ،تزیین کیک با خامه ،تزیین کیک با میوه ،چند مدل تزیین كیك ،خامه برای تزیین کیک ،روش های تزیین کیک ،

مدیر وبلاگ : پریسا .
نویسندگان
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :