تبلیغات
دکوراسیون - روش استفاده از زرورق های شکلات جهت تزیین کیک
 
دکوراسیون
 
 
روش استفاده از زرورق های شکلات جهت تزیین کیک

پنج شنبه 7 آبان 1388

بازدیدها: 1321   |   تعداد آرا: 19
روش استفاده از زرورق های شکلات جهت تزیین کیک
روش استفاده از زرورق های شکلات جهت تزیین کیک




بعد از پوشش دادن کیک با خامه، ارتفاع و محیط کیک را اندازه گیری نمایید. بهتر است برای آسان تر شدن کار محیط کیک را به 2 قسمت تقسیم کرده و بعد زرورق را به اندازه ی آن و ارتفاع هم اندازه باکیک برش دهید. شکلات را ذوب کرده زرورق برش داده شده را داخل سینی و با سطح کار قرار داده و روی آن را با شکلات به صورت یک لایه 1میلی لیتر پوشش دهید. با ضربه زدن به سینی شکلات را روی زرورق یکنواخت کنید و سینی را در دمای آشپزخانه قرار دهید. نیم بند شده ولی قابل انعطاف باقی بماند. زرورق را از سینی جدا کرده به دیواره کیک بچسبانید کیک را داخل یخچال قرار دهید. برای درست کردن پاپیون نیز زرورق را بصورت نوارهای 10×3 سانتی متری ببرید برش داده و با شکلات پوشش دهید. سپس بعد از نیم بند شدن شکلات دو سر آن را مطابق تصویر به هم بچسبانید تا بصورت اشک در آید اشک ها را بصورت 20دقیقه دریخچال قرار دهید.و بعد از 20دقیقه زرورق ها را از آن جدا کرده آماده کنار بگذارید کیک را نیز از یخچال خارج کرده زرورق را از آن جدا کنید.در این مرحله طرح روی زرورق باید کاملا روی شکلات و دیواره کیک باقی مانده باشد.برای قراردادن پاپیون روی کیک می توانید آن را مستقیما روی کیک چیده و تزیین نمایید و با یک صفحه گرد از شکلات مطابق تصویر آماده کرده و اشک های آماده را با کمی شکلات آب شده ی غلیظ به طور مرتب کنار هم چسبانده در نهایت صفحه گرد تزیین شده با پاپیون را روی کیک قرار داده.

نکته:

1ـزرورق های شکلاتی ترکیبی است از کره کاکائو رنگ مجاز خوراکی که با استفاده از شابلون های ریز مخصوص و ترکیب رنگ متفاوت بر روی کاغذ های مخصوص (Sheet prence Trans) طراحی می شود که قابل درست کردن در منزل نمی باشد لذا باید از مراکز تجاری خریداری و مورد مصرف قرار گیرد و زمان مصرف آن نیز محدود بوده و بعد از پایان یافتن تاریخ مصرف آن طرح ها ی روی کاغذ را به راحتی در شرایط معمول جدا شده و قابل استفاده نمی باشد. پس توصیه می شود به تاریخ مصرف آن توجه داشته باشد.
2ـ دقت کنید زرورق ها باید از سطح نسبتاً برجسته با شکلات پوشش داده می شود و فقط با قرار گرفتن در یخچال طرح روی آن به شکلات منتقل می شود.
منبع:نشریه ی هنر آشپزی شماره ی 57











نوع مطلب : تزیین کیک شکلاتی، تزیین کیک خانگی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


تزیین کیک ،تزیین کیک تولد ،تزیین کیک شکلاتی ،تزیین کیک خانگی ،تزیین کیک با خامه ،تزیین کیک با میوه ،چند مدل تزیین كیك ،خامه برای تزیین کیک ،روش های تزیین کیک ،

مدیر وبلاگ : پریسا .
نویسندگان
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :