تبلیغات
دکوراسیون - انواع غذاها و دسرها با كدو حلوایی پرخاصیت
 
دکوراسیون
 
 
اینهم برای شما کدبانوهای هنرمند :Vishenka_04:

باقلوای کدو تنبل (برای 6 نفر)
-----------------------------

مواد لازم :کره 200 گرم ،آرد 1 کیلوگرم،نشاسته،تخم مرغ 3 عدد ،آب ولرم 1.5 لیوان،نمک 1 قاشق چایخوری،مغز پسته خرد شده 2 قاشق غذاخوری،کدو تنبل 1 کیلوگرم،شکر 2 لیوان،زنجبیل مقداری

مواد لازم برای شربت :شکر 2 لیوان ،آب 2 لیوان ،آب لیمو ترش مقداری

طرز تهیه:

برای تهیه شربت ابتدا شکر و آب با همدیگر بجوشانید سپس از روی اجاق برداشته و آب لیمو ترش را اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود .کدو تنبل را بعد از تمیز و خرد کردن همراه شکر تا نرم شدن آن بپزید و زنجبیل وکارانفیل را اضافه کنید و به شکل پوره در آورید .
در ظرفی دیگر آرد،تخم مرغ ،نمک و آب ولرم را مخلوط کرده و خمیری را تهیه کنید و آنرا به 30 قسمت تقسیم کنید هر کدام را به بزرگی یک بشقاب باز کنید 15 ورق از این خمیر را جدا کرده و لا به لای هرکدام کره آب شده مالیده و روی همدیگر بگذارید و با نشاسته باز کنید ودر داخل سینی فر که چرب شده است بچینید وروی لایه بالایی مغز پسته خرد شده را پخش کنید . پوره کدو تنبل را نیز روی مغز پسته بریزید .

بر روی 15 لایه دیگرنیز همان کارها را انجام دهید و خمیرهای آماده را بر روی پوره کدو تنبل قرار دهید و به شکل دلخواه آنرا برش داده وکره باقیمانده را برروی آن بریزید ودر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بگذارید بعد از پخته شدن آن شربت سرد را بر روی آن بریزید وبعد از 4 ساعت می توانید آن را سرو نمایید .

http://www.torkiye.com/lang-fa/baklavakedutenbel.cgi










نوع مطلب : تزیین دسر، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


تزیین کیک ،تزیین کیک تولد ،تزیین کیک شکلاتی ،تزیین کیک خانگی ،تزیین کیک با خامه ،تزیین کیک با میوه ،چند مدل تزیین كیك ،خامه برای تزیین کیک ،روش های تزیین کیک ،

مدیر وبلاگ : پریسا .
نویسندگان
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :